Prenumerera på USA-serier! Picasso Triggerfish  
Butiken | Beställningsvillkor | Månadens tips | USA-prenumerationer | Förvaring | Ordlista | Länkar | Sök
   

meny

 

E-post

RACE FOR THE GALAXY – grundspel & expansioner

« Tillbaka till sällskapsspelen

           
 
Race for the Galaxy

Race for the Galaxy 2nd edition
(grundspel)

Skaffa dig herravälde i rymden! Bygg och utveckla din civilisation, som till en början bara består av en hemvärld och de kort du har på hand. Korten i spelet representerar världar och teknisk och social utveckling, och du måste kombinera dem på bästa sätt för att föra fram just din civilisation till vinst.
För 2-4 spelare, från 12 år.

410:-

 
         
Race for the Galaxy - The Gathering Storm expansion


Race for the Galaxy - The Gathering Storm
(expansion 1 - arc #1)

Den här expansionen lägger till en femte spelare och innehåller extra kort, olika mål (möjligheter att få extra vinstpoäng från start), samt regler och material för att spela solo. En draft-variant för 2 eller 3 spelare ingår.
Du behöver grundspelet för att använda expansionen.
För 1-5 spelare, från 12 år.

290:- / slut

 
         
Race for the Galaxy - Rebel vs Imperium expansion

Race for the Galaxy - Rebel vs Imperium
(expansion 2 - arc #1)

Den andra expansionen lägger till en sjätte spelare, fler kort och regler för direkt interaktion mellan spelare (militär erövring av andras världar). Expansionen innehåller även ett specialscenario för två spelare, där en agerar rebell och den andre imperium.
Du behöver grundspelet för att använda expansionen. Du behöver inte den första expansionen, men det rekommenderas starkt.
För 1-6 spelare, från 12 år.

240:- / tas hem på beställning

 
         
Race for the Galaxy - The Brink of War expansion

Race for the Galaxy - The Brink of War
(expansion 3 - arc #1)

Här får du ännu fler kort och fler mål, men även en ny mekanik kallad prestige. Varje runda får den spelare som har mest prestige extra vinstpoäng och chans till extra kort. Prestigen kan också användas vid ett tillfälle under spelet för att få mer bonus eller ett särskilt kort. Draftregler för 6 spelare ingår.
Du behöver grundspelet och de två första expansionerna för att använda expansionen.
För 1-6 spelare, från 12 år.

240:- / slut

 
         
Race for the Galaxy - Alien Artifacts expansion

Race for the Galaxy - Alien Artifacts
(expansion arc #2)

Den här expansionen tar spelet i en ny riktning och består av två delar. Dels nya kort plus material till en femte spelare, dels gemensamma alien orb-kort som spelarna utforskar och använder för att få tokens som ger effekter och vinstpoäng. När är det fördelaktigast att utforska artefakten, och när ska man utveckla sin egen civilisation? Att inkludera alien orb-korten i en spelomgång är valfritt.
Du behöver endast grundspelet för att använda expansionen. OBS! Expansionen går EJ att kombinera med tidigare expansioner.
För 2-5 spelare, från 12 år.

240:- / tas hem på beställning

 
       
Race for the Galaxy - Alien Artifacts expansion

Race for the Galaxy - Xeno Invasion
(expansion arc #3)

En expansion som ska spelas med enbart grundspelet för att få rätt mix av kort.
Galaxen är under attack. En våldsam och främlingsfientlig ras, Xeno, skickar våg efter våg av invasionsstyrkor mot planeter som ockuperas och används i militära syften. Kan spelarna driva bort Xenos eller kommer galaxen att falla under invasionstrycket? Få vinstpoäng genom att reparera skadade världar och skänka varor till krigsinsatsen, eller besegra Xenos och ha störst armé, samtidigt som skadade världar går förlorade (tills de repareras).
Du behöver endast grundspelet för att använda expansionen. OBS! Expansionen går EJ att kombinera med tidigare expansioner.
För 2-5 spelare, från 12 år.

240:- / tas hem på beställning

 
         

 


    

Svenskt Manga USA-album USA-serier Begagnade album Samling styckas Serier på andra språk Nyinkommet Magic: the Gathering Kortspel Miniatyrspel Brädspel Förvaring Speltillbehör Prylar DVD & video Böcker Andra tidskrifter Köpes Lagerrensning