Prenumerera på USA-serier! Picasso Triggerfish  
Butiken | Beställningsvillkor | Månadens tips | USA-prenumerationer | Förvaring | Ordlista | Länkar | Sök
   Welcome to Seriebörsen! Bienvenu(e) à Seriebörsen!   

 

E-post


Viktig information med anledning av covid-19

Virusspridningen påverkar oss alla och Seriebörsen är inget undantag. En butik är en naturlig samlingsplats för människor med gemensamma intressen, men för att hindra smittspridningen måste vi alla ta vårt ansvar och undvika att samlas i större skaror. Vi kommer därför att ställa in alla aktiviteter i butiken tills vidare. Vissa aktiviteter får spela-hemma-alternativ. Observera att läget kan ändras med kort varsel, så titta in här med jämna mellanrum, eller följ Seriebörsen på Facebook.
Sidan uppdaterad 2021-07-14.

 • Butiken är öppen som vanligt. Från 15 juli finns inget tak för antal kunder i butiken samtidigt, men tänk på att Seriebörsens butik är väldigt liten och att alla besökare ska kunna hålla avstånd för att förhindra att smitta sprids. Sällskap är välkomna men tänk på att hålla ihop och inte gå nära andra kunder. Läs mer hos Folkhälsomyndigheten.
 • På grund av de skärpta nationella råd som gäller om allas ansvar att förhindra smitta (som har förlängts till och med den 30 september) råder vi alla besökare att undvika nära kontakt med andra kunder (och oss som jobbar där), hålla avstånd och inte stanna längre än nödvändigt. Stanna hemma om du har snuva, hosta eller andra symptom som kan vara covid-19.
  Alternativa shoppingsätt: på andra tider än butikens öppettider (ring eller mejla först) eller curb sale - mejla din beställning, avvakta bekräftelse, parkera utanför butiken och ring så kommer vi ut med varorna och tar betalt (kort/blipp).
 • Fritt spel i butiken är inställt tills vidare. Det gäller både Yu-Gi-Oh! och Magic: the Gathering. Med tanke på smittläget och delta-varianten kombinerat med trång butik avvaktar vi med att köra igång spel i butiken. Vi utvärderar läget på nytt när vi närmar oss augusti. Inget spel alls i butiken just nu, alltså.
   
 • Adventures in the Forgotten Realms:
  - Prerelease-vecka 16-22 juli! Köp hem prerelease pack och kör miniturnering med några kompisar eller delta i någon av de tre online-turneringarna!
  - Presale av hela lådor set boosters 16-22 juli. Buy-a-box-promokort (Vorpal Sword) följer med när du köper en hel låda eller minst 4 prerelease packs.
  - Den 23 juli släpps collector boosters, draft boosters, commander decks (4 olika) och bundles.
 • Modern Horizons II :
  - Köp hem prerelease pack och kör miniturnering med några kompisar!
  - Butiken säljer även draft, set och collector boosters samt bundles. Buy-a-box-promo vid köp av hel låda eller 6 prerelease packs.
   
 • FNM:
  Alla FNM-turneringar i butiken är inställda tills vidare. Som alternativ kan du spela FNM @ Home digitalt och gratis via MtG Arena. Läs mer om villkor och format på Wizards sajt. Vi kommer att informera om FNM @ Home varje vecka under Seriebörsens spelsida på Facebook (kallad Spelbörsen).
   

Vi uppdaterar informationen löpande, så håll gärna koll på den här sidan för att få veta eventuella förändringar.


    

Svenskt Manga USA-album USA-serier Begagnade album Samling styckas Serier på andra språk Nyinkommet Magic: the Gathering Kortspel Miniatyrspel Brädspel Förvaring Speltillbehör Prylar DVD & video Böcker Andra tidskrifter Köpes Lagerrensning