Prenumerera på USA-serier! Picasso Triggerfish  
Butiken | Beställningsvillkor | Månadens tips | USA-prenumerationer | Förvaring | Ordlista | Länkar | Sök
   Welcome to Seriebörsen! Bienvenu(e) à Seriebörsen!   

Meny

 

E-post


RELEASE EVENT
Spirit Charmers
structure deck!

 

 

YuGiOh! Structure Deck


 

Kom till Seriebörsen och fira släppet av en ny structure deck till Yu-Gi-Oh: Spirit Charmers! Du kan vinna en tjusig spelmatta!

När?
Lördagen den 24 oktober 2020 kl. 15.00-17.00.

Var?
I Seriebörsens butik på Humlegatan 5 i Linköping.

Ska jag ta med egna kort?
För att delta i Spirit Charmers-eventet behöver du inte ta med några egna kort, eftersom du spelar med Spirit Charmers-leken. Men du kan ändå ta med egna kort, för du kanske vill bygga om leken eller byta kort med andra spelare under eventet.

Kostar det något?
Ja, det kostar 110:-. För det får du en Spirit Charmers-lek som du naturligtvis får behålla efter eventet.

Hur spelar man?
Eventet är ingen turnering, utan det är fritt spel. Det innebär att du tar din spelklara Spirit Charmers-lek, hittar en motståndare, hittar sittplatser och börjar spela!

Vad kan jag vinna?
I prispotten finns en spelmatta och några boostrar. Spelmattan lottas ut bland alla som köpt en Spirit Charmers-lek. Uppdatering 2020-10-14: Tyvärr är spelmattan försenad, men vinnaren kommer att meddelas när den anlänt till butiken!

Måste man vara superduktig för att vara med?
Du bör ha spelat ett litet tag, eftersom du ska kunna förstå hur den nya leken fungerar. Annars finns det inga krav på ålder eller spelvana, det är öppet för alla.

Hur anmäler jag mig?
Anmälan via e-post till Seriebörsen (ange förnamn och efternamn samt vilket event det gäller) eller i butiken. Du betalar på plats.
OBS!
Du är inte anmäld förrän du fått en bekräftelse av Seriebörsen!

 

 

Viktig information med anledning av covid-19
Vi förutsätter att alla som kommer till eventet följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och råd. Handsprit kommer att finnas på plats, liksom möjlighet att tvätta händerna. Håll avstånd så gott det går, nys och hosta i armvecket, och stanna hemma om du känner dig krasslig eller inte har varit symptomfri i minst 48 timmar. Tillhör du en riskgrupp måste vi tyvärr avråda från spel.

 

YuGiOh Spirit Charmers playmat

   

    

Svenskt Manga USA-album USA-serier Begagnade album Samling styckas Serier på andra språk Nyinkommet Magic: the Gathering Kortspel Miniatyrspel Brädspel Förvaring Speltillbehör Prylar DVD & video Böcker Andra tidskrifter Köpes Lagerrensning