Prenumerera på USA-serier! Picasso Triggerfish  
Butiken | Beställningsvillkor | Månadens tips | USA-prenumerationer | Förvaring | Ordlista | Länkar | Sök
   Welcome to Seriebörsen! Bienvenu(e) à Seriebörsen!   

Meny

 

E-post


 

Seriebörsen fyller 35 år i november. Trettiofem! Det borde vara ett utmärkt tillfälle att fira, och det kommer att firas, men i en butik som börjar bli en skugga av sitt forna jag, där servicenivån sakta sjunker och mycket jag vill göra förblir ogjort. Hur gärna jag än vill fortsätta ha världens bästa jobb blir det sakta svårare och svårare för mig.

Orsaken är min hälsa. Stora och ökande problem med yrsel och migrän gör att jag inte längre kan arbeta heltid och jag förlitar mig på andras hjälp i allt större utsträckning. Situationen börjar bli ohållbar. Därför - hur jobbigt det än är - har jag kommit fram till att jag måste sälja mitt livsverk. Om Seriebörsen inte långsamt ska förtvina och kanske försvinna helt behövs det nya krafter som kan forma, driva och utveckla verksamheten.

Om den nye ägaren redan har ett företag i branschen och snabbt vill få ett fotfäste i Linköping eller om det är en eller flera entusiaster som vill jobba med något jättekul och spännande spelar inte mig någon roll. Jag är öppen för förslag och självklart ingår all hjälp jag kan ge. Finns behovet är jag mycket gärna en del av 'börsen även framöver.

Kontakta mig via e-post eller mobil (073-907 14 16 vardagar mellan 09.00 och 18.30) om den här utmaningen verkar lockande. Jag har aldrig ångrat att jag 1987 hyrde en minimal butik på Gamla Tanneforsvägen med bara några lådor begagnade svenska serier att sälja. Det var startskottet för en oväntat berikande livsresa. Dags att lämna över stafettpinnen.

/ Peter

 

 

 


 

 

 

 

    

Svenskt Manga USA-album USA-serier Begagnade album Samling styckas Serier på andra språk Nyinkommet Magic: the Gathering Kortspel Miniatyrspel Brädspel Förvaring Speltillbehör Prylar DVD & video Böcker Andra tidskrifter Köpes Lagerrensning