Prenumerera på USA-serier! Picasso Triggerfish  
Butiken | Beställningsvillkor | Månadens tips | USA-prenumerationer | Förvaring | Ordlista | Länkar | Sök
   Welcome to Seriebörsen! Bienvenu(e) à Seriebörsen!   

Meny

 

E-post


CORE BOOSTER PREMIERE!
Dags för nytt YuGiOh-set!

 

YuGiOh! Booster Pack


 


Gillar du att spela YuGiOh? Vill du vara bland de första som får se korten i den nya YuGiOh-expansionen? Då ska du spela i Premiere!-turneringen! Det är nämligen dags för ett nytt core set, Photon Hypernova, och det är dags för Yu-Gi-Oh!-turnering i Seriebörsens butik i Linköping! Och korten har kommit, så turneringen blir av!

När?
Lördagen den 4 februari 2023 med början kl. 10.30.

Var?
I Seriebörsens butik på Humlegatan 5 i Linköping.

Ska jag ta med egna kort?
Du spelar med innehållet i paketen du får på plats, i denna turnering fem stycken booster-paket. Du får alltså inte spela med några kort du redan har. Du kan, om du vill, ta med egna kort att byta med andra spelare efter turneringen. Då får du även byta de kort du fick under turneringen. Du kan också köpa fler paket av det nya YuGiOh-setet om du vill när turneringen är över.

Kostar det något?
Ja, det kostar 200:- att få vara med och spela med 5 boosters från den nya expansionen. Du får naturligtvis behålla korten efter turneringen.

Hur spelar man?
Du får 5 boosters och med korten i dessa paket ska du på 25 minuter bygga en lek med minst 20 kort (så du bör kunna engelska hyfsat bra). Du kör som vanligt med 8000 livspoäng och det är bäst av 3 dueller som gäller för att vinna en match. Antalet matcher beror på antalet deltagare (max 16). Vid fullsatt blir det fyra ronder + tid för lekkonstruktion. Alla får spela alla ronder. Ingen matpaus!

Vad kan jag vinna?
I prispotten finns boosters, tournament packs, promokort och spelmatta. En del priser lottar vi ut, andra delar vi ut efter placering i turneringen. Alla deltagare får med sig något hem!

Måste man vara superduktig för att vara med?
Du bör ha spelat ett tag, eftersom du ska kunna förstå hur de nya korten fungerar och sätta ihop en lek på kort tid. Annars finns det inga krav på ålder eller spelvana, det är öppet för alla.

Hur anmäler jag mig?
Anmälan via e-post till Seriebörsen (ange ditt förnamn och efternamn samt vilken turnering det gäller) eller i butiken. För att kunna spela i turneringen behöver du ett KCGN (Konami Card Game Network) ID-nummer. Har du inget skaffar du det lättast online här. Du betalar turneringen på plats. OBS! Du är inte anmäld förrän du fått en bekräftelse av Seriebörsen!

Välkommen!

   

    

Svenskt Manga USA-album USA-serier Begagnade album Samling styckas Serier på andra språk Nyinkommet Magic: the Gathering Kortspel Miniatyrspel Brädspel Förvaring Speltillbehör Prylar DVD & video Böcker Andra tidskrifter Köpes Lagerrensning