Prenumerera på USA-serier! Picasso Triggerfish  
Butiken | Beställningsvillkor | Månadens tips | USA-prenumerationer | Förvaring | Ordlista | Länkar | Sök
   Welcome to Seriebörsen! Bienvenu(e) à Seriebörsen!   

Svenskt Manga USA-album USA-serier Begagnade album Samling styckas Serier på andra språk Nyinkommet Magic: the Gathering Kortspel Miniatyrspel Brädspel Förvaring Speltillbehör Prylar DVD & video Böcker Andra tidskrifter Köpes Lagerrensning

 

E-post


JULKLAPPSTIPS!
Bells

Du har kanske börjat fundera på årets julklappar? Till din hjälp har Seriebörsen sammanställt en sida med nya och gamla butiksfavoriter. Sidan uppdaterad 2022-12-01.

OBS! Kan du inte besöka butiken bör du göra din beställning senast den 14 december för att ge posten en chans att leverera klapparna före jul! Porto tillkommer förstås på allt som inte hämtas i butiken. Kika gärna på beställningsvillkoren.

P.S Titta gärna igenom våra lagerlistor (menyn till vänster) för fler julklappsidéer! D.S.

 
Serier   |   Familjespel   |   Samlarkortspel   |   Prylar

W.I.T.C.H. - de tolv portarna del 1

W.I.T.C.H. - de tolv portarna del 1

Totv portaler har öppnats mellan jorden och den mörka hotfulla världen Metamoor. Fem högstadieflickor i staden Heatherfield upptäcker att de har begåvats med mystiska krafter: Will, Irma, Taranee, Cornelia och Hay Lin. Tillsammans bildar de teamet W.I.T.C.H. (deras namn börjar ju på dessa bokstäver) och de får veta att de är väktare av det magiska riket Kandrakar, beläget i multiversums absoluta mittpunkt. De fem vännerna måste nu i hemlighet möta det mörka hotet från Metamoor, samtidigt som de brottas med vanliga högstadieproblem och relationer. Det är inte lätt att vara väktare när vardagen innehåller föräldrar, lärare, klasskompisar och potentiella pojkvänner!
Häftad. På svenska.

130:-

Spirou av Tarrin och Yann: Katakomberna under Champignac

Vad pågår under slottet Champignac? Greven har precis undgått att stryka med i en explosion som dock avslöjat en bortglömd gravkammare och en märklig sfinx. Har de något att göra med grevens förfader Palau de Champignac, som följde med på Napoleons fälttåg i Egypten? Hemligheter som legat begravda i århundraden börjar komma i dagen, minnet av en omöjlig kärlekshistoria väcks till liv, en försvunnen prinsessa behöver hittas och våra vänner tar sig ända till Himalaya i jakten på sanningen. Men sanningen kanske finns på närmare håll än de tror.
Av Fabrice Tarrin och Yann Lepennetier.
Utgiven av Cobolt. Inbunden. På svenska.

280:-

Spirou: Katakomberna under Champignac

 
Rick Grimes 2000

Rick Grimes 2000

Om du trodde att du visste allt om The Walking Dead, tänk om! I ett alternativt universum har aliens invaderat jorden och skapat alla zombies. I detta universum (spoilervarning!) dör inte Rick Grimes, utan kidnappas av några aliens och får cyborg-inplantat som gör det lättare att kämpa sig genom alla dessa zombies. Han kan behöva alla implantat han har, för till sist står han öga mot öga med en cyborg-Governor som återuppväckts från de döda. Låter det knäppt? Det är knäppt! Det började som ett skämt för många år sedan och har nu blivit en av de knäppaste Walking Dead-historier du någonsin träffat på. Aliens! Cyborgs! Rick versus the Governor! Lasersvärd!? En helt fristående historia som kan passa ett inbitet The Walking Dead-fan.
Inbunden. På engelska.

240:-

 

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - complete box set

Demon Slayer är en manga skriven och tecknad av Koyoharu Gotouge. Den handlar om tonårige Tanjiro Kamado som hittar hela sin familj mördad av en demon. Hans yngre syster Nezuko är den enda som lever, men hon har förvandlats till en demon. Tanjiro lovar att göra henne mänsklig igen och bestämmer sig för att bli demondödare. Han genomgår en tuff träningsperiod för att kunna ingå i den demon-bekämpande styrkan Demon Slayer Corps. Sedan tänker han hämnas sin familj. Men saker och ting kompliceras av att olika demoner verkar ha olika agendor. Somliga är kanske inte så hemska och skulle kunna bli allierade i kampen mot värre hot. Kan man lita på en demon?
Denna box med praktiskt bärhandtag samlar alla 23 volymerna i den populära mangaserien.
Häftade. På engelska.

2400:-

Demon Slayer complete box set

 

Enola Holmes: Mycroft's Dangerous Game

Enola Holmes: Mycroft's Dangerous Game

Tonårsdetektiven Enola Holmes är tillbaka! I en historia som utspelar sig efter Netflix-filmen hamnar Sherlock Holmes rebelliska lillasyster Enola i ett spännande äventyr. En grupp anarkister kidnappar hennes bror Mycroft och Enola gör sitt bästa för att rädda honom - och återfå något värdefullt som han tagit från henne. Med hjälp av Lord Tewkesbury och Shag, en ung gatpojke, upptäcker hon sanningen bakom broderns kidnappning. För att omintetgöra anarkisternas ondskefulla plan måste hon bege sig djupt under Londons livliga gator!
Häftad. På engelska.

216:-

 

Ichigeki Sacchu!! HoiHoi-san (Interceptor Doll HoiHoi-san)

Urgullig och rolig manga, skriven och tecknad av Kunihiko Tanaka. Den utspelar sig i en nära framtid när inga insektsmedel fungerar längre och alla skadeinsekter tas om hand av en armé av beväpnade robotar kallade HoiHoi-san. Robotarna är 11,5 cm höga och är utformade som flickor. Grundversionen har förkläde, jaktkniv och k-pist. Andra kläder och vapen finns att köpa till, och att samla på alla robotaccessoirer kan bli dyrt i längden, vilket Aburatsubo-kun får erfara. Han köper sina tillbehör på det lokala apoteket i mån av tillgång ("The spare ammunition kit is sold out, huh? I suppose I'll just buy her a pair of gloves."). Han blir attraherad av apoteksexpediten Kimiko, som dock avskyr robotarnas insektslakt. Saken kompliceras av nya robotmodeller, som inte riktigt är kompatibla med de gamla.
Häftad. På engelska.

50:-

På köpet får du Mouse Guard: Labyrinth and Other Stories (inbunden)!

Ichigeki Sacchu!! HoiHoi-san

 
Death Absolute Edition Volume I

The Absolute Death
Neil Gaiman, Chris Bachalo & Mark Buckingham

Death är en populär figur i serieklassikern The Sandman. Hon förkroppligar döden i en oväntat glad, sorglös och livfull inkarnation. Död och dödlighet samsas med återfödelse och evigt liv, glädje med sorg och i slutänden blir livet vad vi gör det till. "You get what anybody gets - you get a lifetime."

Volymen har stort format (32 x 22 cm), är läderinbunden och skyddas av en snygg box. Innehåller albumen Death: The High Cost of Living och Death: The Time of Your Life, Sandman-episoderna The Sound of Her Wings, Façade och Death and Venice samt historierna A Winter's Tale och The Wheel, plus en massa extramaterial.
På engelska.

1000:-

 

My Hero Academia (僕のヒーローアカデミア) box set 1

Populär och prisbelönt japansk manga av Kōhei Horikoshi. Den handlar om superhjältar, eller snarare om hur det är att sakna superkrafter i en värld där superhjältar är vardagsmat. Mangan följer Izuku Midoriya, född utan superkrafter men med en stark längtan efter att bli en hjälte och hjälpa människor. Hans största idol är superhjälten All Might, som räddar honom från en mobbare och skänker honom sin superkraft, "One For All". Izukus dröm blir verklighet när han blir antagen till en prestigefylld hjälteskola, men kan han klara av utbildningen? Det krävs mer än superkrafter för att förverkliga sina drömmar och överleva i en skola där morgondagens hjältar utbildas!
Box med de första tjugo volymerna, en dubbelsidig färgplansch samt ett 48-sidigt häfte med bonusillustrationer och kommentarer hämtade från den japanska mangautgåvan.
På engelska.

2160:-

My Hero Academia box set 1

 

 
 

Serier   |   Familjespel   |   Samlarkortspel   |   Prylar   |   Till sidans topp

Hamlet

Hamlet: The Village Building Game

Förvandla en by till en blomstrande stad! Ni bygger alla på samma by genom att placera ut oregelbundna brickor med nya byggnader och vägar. Att bygga ut byn ger vinstpoäng, liksom att bygga vägar. Alla spelare kan använda de nya byggnaderna för att skapa eller förädla material, men tävlar om att använda resurserna till nya byggnader (som kan skapa mer resurser), fler åsnor (som behövs för transport) och bybor (som arbetar med och i byggnaderna). Resurser du behöver kan köpas på marknadsplatsen, där du även kan sälja resurser för pengar och vinstpoäng. Det viktigaste är dock att bygga på byns blickfång, kyrkan, för varje leverans till det bygget ger poäng. När kyrkan till sist står färdig är byn en stad och det är dags att räkna ihop poängen!
Kickstarter Founder's Deluxe Edition med engelska regler.
För 1-4 spelare från 10 år.

750:-

 

Squid Game

Vem överlever? Squid Game är ett spännande partyspel baserat på Netflix-serien med samma namn. Varje spelare har ett eget team med tävlande och måste slå de andra spelarnas team för att vinna. Det krävs bluff-förmåga, lite tur och en del taktisk planering för att få ditt team levande genom alla sex utmaningarna. Utmaningar, förresten? Snarare dödliga lekar, och du känner säkert igen dem från serien. Det kniviga är att ju fler teammedlemmar du förlorar, desto svårare blir nästa utmaning. Och vem kan du lita på, egentligen? Vinner gör den spelare som efter den sjätte spelomgången har minst en teammedlem kvar i livet.
För 3–6 spelare från 15 år. Regler på engelska.

333:-

Squid Game

 

Quest for El Dorado

Quest for El Dorado

Vinnare av årets familjespel 2020! Ge dig ut i Sydamerikas täta djungel på jakt efter ära och rikedomar. Som expeditionsledare söker du efter El Dorado, det legendariska landet av guld. Varje spelare använder kort för att sätta samman och utrusta sitt team av expeditionsmedlemmar och får förhoppningsvis med sig de förmågor och verktyg som behövs i djungeln. Du kan även hyra in personal, som en vägvisare, en vetenskapskunnig person eller en medlem av urbefolkningen. Expeditionsmedlemmarna rör sig på brädet genom att ni spelar kort som passar terrängen. Låter det komplicerat? Lite klurigt kanske, men i grund och botten är det här ett djungelrace för hela familjen. Din expedition måste ta sig fram genom den lömska djungeln, hantera alla hinder och komma fram till det mytomspunna El Dorado först av alla. Kommer du först får du all ära och alla rikedomar och vinner spelet!
För 2-4 spelare från 8 år (fungerar bra på två). Regler på svenska.

420:-

 

 

Descent: Legends of the Dark

Terrinoth är i fara! Demoner, barbarer och odöda tar sig in i landet för första gången på åratal. Ditt och dina vänners öde väntar! Res genom Terrinoths rike, färdas genom mörka skogar, dimmiga träsk och vittrande gravkammare, axla rollerna som blivande hjältar med egna förmågor och särdrag och dra ut på ett äventyr som spänner över totalt sexton uppdrag. Färdas genom en tredimensionell terräng som befolkas av fyrtio miniatyrer - hjältar och monster. Den integrerade appen styr hela upplevelsen. Att spela går snabbt och intuitivt med tre handlingar per runda varav en förflyttning. Anfall en fiende, utforska terrängen via appen, förvärva en ny förmåga eller plocka fram ett nytt vapen. Via appen kan era fiender anpassa sin strategi och ni kan hålla koll på komplicerade statuseffekter och triggers. De val ni gör under spelets gång utvecklar era hjältar med hjälp av appen. För utvecklas måste ni om ni ska ha skuggan av en chans att besegra hotet mot Terrinoth.
För 1–4 spelare, från 12 år. Regler på engelska.

1789:-

Descent: Legends of the Dark är tyvärr inte kompatibelt med Descent: Journeys in the Dark.

Descent: Legends of the Dark

 

Azul: Queen's Garden

Azul: Queen's Garden

Välkommen tillbaka till det kungliga palatset i Sintra! Kung Manuel I vill skänka en utsökt vacker trädgård till sitt gemål, Maria av Aragonien. Han har därför gett de bästa trädgårdsarkitekterna i Portugal i uppdrag att skapa en trädgård värdig en drottning. Spelarna (trädgårdsarkitekterna) skapar var sin trädgård genom att arrangera vackra plantor, träd och ornament på sitt bräde. Som i andra Azul-varianter måste spelarna välja noga vilka brickor de ska dekorera sin trädgård med, för de brickor de ratar ger nästa spelare nya möjligheter att hinna klart först. Ett taktiskt klurigt spel! Vem skapar den vackraste trädgården och vinner drottningens gunst?
Svenska regler. För 2-4 spelare från 10 år.

520:-

 

Ticket to Ride: Northern Lights

En variant av det klassiska tågspelet som tar er runt Norden! Färdas genom Danmark, Sverige, Norge och Finland plus en bit av de baltiska staterna, Ryssland och Polen. Samla tågkort för att muta in tågsträckor till land eller sjöss och knyt ihop städerna på dina biljetter. Ju längre sträcka desto fler poäng. Du kan även få värdefulla extrapoäng i slutet av spelet från fyra slumpvis valda bonuskort (av totalt 11), så det gäller att hålla koll på var det är bäst att placera sina tågvagnar! Upp till 5 tågfantaster, familjemedlemmar eller kompisar kan spela Northern Lights (eller varför inte fem lag om två personer). Utmärkt för brädspelsnoviser, reglerna går att lära sig på några få minuter!
Regler på svenska. För 2-5 spelare från 8 år.

480:-

Kika gärna på Seriebörsens Ticket to Ride-sida för fler julklappstips!

Ticket to Ride: Northern Lights

 

Sushi Go!

Sushi Go!

Ett snabbt och enkelt kortspel för hela familjen! Plocka poäng genom att samla på olika sushibitar och kombinera dem på bästa sätt. Doppa nigiri i wasabi för att tredubbla dess värde. Samla sushirullar eller gör en hel uppsättning sashimi. Och avsluta måltiden med all pudding du har. Men se upp med vilken sushi du låter andra plocka för det kanske är just vad de behöver för att vinna!
En enkel spelmekanik - välj ett kort och skicka resten vidare - gör Sushi Go lätt att lära, men kräver en del av spelarna som måste bedöma vilka kort som kan finnas kvar och vilken sorts sushi man ska satsa på. Spela smart eller blockera motståndarna, valet är ditt. Och vem har lyckats samla på sig mest pudding i slutet av spelet?
Regler på svenska. För 2-5 spelare från 6 år.

170:-

 

Pictures

Lättlärt, kreativt och snabbspelat för hela familjen! Här gäller det att beskriva en hemlig bild utan ord men med oväntade material som skosnören, byggklossar, pinnar eller stenar. Bilder läggs ut på bordet och ni drar alla en markör som i hemlighet avgör vilken bild som tillhör vem. Sedan är det dags att bli kreativ! Med de material som finns till hands ska du göra ditt bästa för att visa vilken bild som är din. När alla är klara med sina mästerverk är det dags att gissa vilken bild som är vems! Du får poäng när du gissar rätt och när andra gissar din bild rätt. Flest poäng vinner!
Vinnare av Spiel des Jahres 2020!
För 3-5 spelare. Enkla regler på engelska.

480:-

Pictures

 

Living Forest

Living Forest

I Living Forest spelar ni skogsandar som ska försöka rädda skogen och dess heliga träd från Onibis lågor. Djurens väktare har samlats för att ge er en hjälpande hand. Varje spelomgång ger djurens väktare dig värdefulla resurser, så försök att kombinera ditt team av väktare så bra som möjligt för att utföra de handlingar som krävs för att rädda skogen. Men var försiktig eftersom vissa väktare är ensamvargar som inte gillar att blandas med andra. För att rädda skogen och det heliga trädet måste du antingen plantera tolv olika skyddsträd eller samla tolv heliga blommor och väcka Sanki, skogens mäktiga väktare, eller släcka tolv bränder för att en gång för alla jaga bort Onibi. Den som lyckas med ett av de tre villkoren vinner spelet!
Living Forest utsågs till Kennerspiel des Jahres 2022.
Regler på svenska. För 1-4 spelare från 8 år.

420:-

 

World Shapers

Samla de fyra elementen - luft, jord, eld och vatten - för att skapa den främsta av världar! I World Shapers konkurrerar ni om material i form av kort med de fyra elementen för att skapa nya världar. Varje runda väljer du ett tillgängligt kort som du antingen lägger i din samling (i en av fyra kolumner), byter mot ett annat kort från den gemensamma poolen eller sakar för att få en kraftkristall. Kraftkristaller kan sedan användas för att öka värdet av kort du har i din samling. Hela samlingens vinstpoäng beräknas i slutet av den sista rundan, och poängen beror bland annat på hur korten är placerade i förhållande till varandra, så det gäller att inte bara välja rätt kort utan att placera det på bästa ställe. Snabbspelat och lättlärt med visst strategiskt djup.
För 2-4 spelare från 10 år. Regler på engelska.

250:-

World Shapers

 


 

Serier   |   Familjespel   |   Samlarkortspel   |   Prylar   |   Till sidans topp

 

Pokémon

Pokémon Trading Card Game

Pokémon fortsätter att vara populärt både bland de som samlar kort och de som spelar. Utbudet av bra lekar, boxar och tins är stort och på bilden syns några av årets produkter: mini-tins med två boosterpaket (130:-), Silver Tempest Elite Trainer Box med åtta boosters (560:-), Silver Tempest Build & Battle Box med två lekar och tolv boosters (825:-) samt två Premium Collection VMAX-boxar med fyra boosters och antingen Dialga eller Palkia Origin Forme-glitterkort, dito pin och dito mynt (450:-). Finns oftast i lager:
  Boosterpaket 55:-
  Spelklar lek från 210:-
  Mini-tin 130:-
  Box från 220:-
  Nybörjarlåda med tre lekar 280:-
Se Seriebörsens kortspelssida för det aktuella sortimentet!

Magic: the Gathering

Det första, största och äldsta samlarkortspelet har hängt med sedan 1993 och har redan inlett sitt trettioårsfirande med en mängd exklusiva produkter. Till den senaste standard-expansionen The Brothers' War finns spelvänliga draft boosters (småpaket) med 15 blandade kort, samlarvänliga set boosters (småpaket) som är kul att öppna, samt två olika Commander-lekar, färdiga att spela direkt ur paketet.
Småpaket till de senaste expansionerna finns alltid i lager, liksom olika specialpaket och färdiga lekar. Se boostersidan för aktuellt utbud!

Draft booster 50:- (3 för 140:-)
Set booster 60:-
Commander-lek 480:-

Magic: the Gathering  

Magic: the Gathering Collector Boosters

Magic: the Gathering collector boosters

Den ultimata jullklappen till Magic-samlaren: collector boosters. De innehåller 15 Magic-kort med fokus på full art, extended art, showcase frames och foil. Bling, kort sagt. I de här specialpaketen kan man också hitta kortversioner som inte går att hitta i vanliga boosters. Vem skulle uppskatta att få en collector booster? Den som gillar att samla snygga Magic-kort och spela med dem. Ha några plastfickor nära till hands när paketet ska öppnas!

Collector boosters i lager just nu:
The Brothers' War 300:-
Unfininty 280:-
Dominaria United 300:-
Streets of New Capenna 260:-
Commander Legends: Battle for Baldur's Gate 330:-
Innistrad: Crimson Vow 200:-
Innistrad: Midnight Hunt 240:-
Adventures in the Forgotten Realms 240:-

 

Magic: the Gathering prerelease packs

Ett prerelease pack innehåller 6 draft boosters och ett glitterkort (rare eller mythic rare) samt en 20-sidig spindown-livtärning. Av dessa kort (plus basicländer som går att köpa till om man saknar det) ska det bli en 40-kortslek. Perfekt gåva till den som vill prova på sealed deck-formatet hemma vid köksbordet!

The Brothers' War prerelease pack (2 olika omslag) + två set boosters 320:-
Adventures in the Forgotten Realms prerelease pack 200:-

Magic: the Gathering Prerelease Packs

 

YuGiOh! Trading Card Game

Yu-Gi-Oh! Trading Card Game

Yu-Gi-Oh! är fortfarande ett av de populäraste samlarkortspelen och har aktiva spelare både online och offline. En del söker sig till Seriebörsens butik för att spela på onsdagar. För den som vill börja spela eller bygga vidare på någon favoritlek har Seriebörsen har ett litet men högaktuellt utbud av färdiga lekar, boosterpaket och specialutgåvor i lager. På kortspelssidan finns allt vi har inne just nu. Där informerar vi även om kommande turneringar.
Just nu får du special-promokort när du handlar, ett kort för varje spenderad tvåhundring!

Dimension Force booster 40:- (3 för 110:-)
The Grand Creators (med sju rares!) booster 40:-
Saga of Blue-Eyes White Dragon structure deck 110:-
Legend of the Crystal Beast structure deck 110:-
Magnificent Mavens 2022 Holiday Box 290:-
Hidden Arsenal: Chapter 1 150:-

 

My Hero Academia Collectible Card Game

Perfekt julklapp till någon som älskar mangan och gillar samlarkortspel! Börja med My Hero Academia 2-player Rival Deck, för den innehåller två färdigbyggda 51-kortslekar som ställer Izuku Midoriya mot Katsuki Bakugo. Startpaketet är komplett, bara att öppna och köra, men vill man förstärka lekarna finns det även booster packs med tio slumpvisa kort. Och om man vill blinga leken finns det specialpaket som bara innehåller glitterkort.

2-player Rival Deck (Izuku Midoriya vs. Katsuki Bakugo) 320:-
My Hero Academia Crimson Rampage (Series 2) booster 50:-
Deck Loadable Content (DLC) all foil pack 320:.

My Hero Academia Collectible Card Game

 


 

Serier   |   Familjespel   |   Samlarkortspel   |   Prylar   |   Till sidans topp

Totoro-kudde (Studio Ghibli)

Totoro-kudde (Studio Ghibli)

Vila huvudet på en Totoro! Den här kudden är utformad som en mellanstor Totoro (den ljusblå från filmen My Neighbor Totoro) som sitter fint i soffan eller sängen, redo att kramas. Skulle olyckan vara framme och kudden får dryck eller annat på sig går ytterhöljet (100% polyester) att ta av via en dragkedja (handtvätt rekommenderas). Storlek: 33 x 29 x 15 cm. Officiell Studio Ghibli-kudde, tillverkad i Japan.

420:-

Fler Totoro-prylar finns här!

Squid Game Korean Logo T-shirt

Känner du någon som blivit besatt av Netflix-serien Squid Game? Då kanske en t-shirt med den koreanska Squid Game-logon passar som julklapp! Denna svarta t-shirt i rak modell har tryck på framsidan och är tillverkad i 100% bomull. Finns i storlekarna M, L och XL.

210:-

Squid Game Korean Logo T-shirt

 

AvP 12 inch Stealth Scar Predator

AvP 12" Stealth Scar Predator

Nostalgitripp! Filmen Alien vs. Predator från 2004 ställde två magnifika och dödliga varelser från yttre rymden mot varandra: Aliens och Predators. Vem vann? Se filmen, inga spoilers här! Bara en Predator som i filmen kallas "Scar" och som här döljer sig från fienden i stealth mode. Figuren är tillverkad i genomskinlig plast och kommer med spjut, bottenplatta och diverse andra tillbehör, redo att inta många olika poser. Hela 30 centimeter hög är Scar en prydnad för varje AvP-fantasts bokhylla eller vitrinskåp!

400:-

 

Tygpåse med motiv från Kiki's Delivery Service

Ligger det en massa tärningar och skräpar överallt, eller andra småsaker som behöver ett hem? Samla dem i en dekorativ tygpåse! Som den på bilden: en ljusblå tygpåse med jordgubbsröd dragsko. Omgiven av jordgubbar sitter en broderad Jiji - katten från Kiki's Delivery Service. Hur stilig som helst! Tygpåsen är 20 x 19 cm stor och tillverkad av tålig polyester. Officiell Studio Ghibli-produkt, tillverkad i Japan.

145:-

Tygpåse med motiv från Kiki's Delivery Service

 

The Little Endless Portfolio Set

The Little Endless Portfolio Set

Först kom serien The Sandman (serietidningen, inte Netflix-serien), skapad av Neil Gaiman. Sedan dök Endless-gänget upp som gulliga barn i Jill Thompsons serietidning The Little Endless. Hon målade alla tolv serietidningsomslagen i akvarell, och nu kan de pryda en vägg nära dig! Bilderna har storleken 20 x 25 cm och är tryckta i fyrfärg på matt papper, färdiga att ramas in. Häng alla tillsammans, eller i en rad över flera väggar. Och se gärna Netflix-serien, den är helt ok. Eller gå tillbaka till början och läs Neil Gaimans klassiker!

300:-

 

Rollspelstärningar i fossilerad korall

För rollspelsentusiasten som vill ha riktigt läckra tärningar! Den här uppsättningen är helt gjord i halvädelstenen/mineralet fossilerad korall. Gyllenbrun färg och tydliga, svarta siffror. Totalt ingår 7 olika tärningar - D4, D6, D8, två D10 (ental och tiotal), D12 och D20. En genomskinlig plastlåda med sju individuella fack följer med.
Tärningsset i andra material finns i butiken!

800:-

Rollspelstärningar i fossilerad korall

 

 


    

Svenskt Manga USA-album USA-serier Begagnade album Samling styckas Serier på andra språk Nyinkommet Magic: the Gathering Kortspel Miniatyrspel Brädspel Förvaring Speltillbehör Prylar DVD & video Böcker Andra tidskrifter Köpes Lagerrensning