Prenumerera på USA-serier! Picasso Triggerfish  
Butiken | Beställningsvillkor | Månadens tips | USA-prenumerationer | Förvaring | Ordlista | Länkar | Sök
   

meny

 

E-post

TERRAFORMING MARS – grundspel & expansioner

« Tillbaka till sällskapsspelen

   
         

Terraforming Mars

Terraforming Mars
(grundspel)

Människan har börjat tämja den röda planeten. Gigantiska företag tävlar om att förvandla Mars till en planet vi kan bo på genom att använda resurser och innovativ teknik för att höja temperaturen, skapa oceaner och göra atmosfären möjlig att andas. I takt med att planeten blir beboelig ökar immigrationen från jorden och kraven på ekosystemet höjs.
Du och dina motspelare kontrollerar var sitt företag. Ni bygger upp produktionen, placerar ut städer och grönområden på kartan, spelar projektkort och tävlar om att nå milstolpar och vinna priser. Blir det ditt företag som tar mänskligheten till en ny planet och en ny tidsålder?
Spela succéspelet från svenska FryxGames, utgivet i samarbete med Stronghold Games!
För 1-5 spelare, från 12 år.

610:- (svenska regler)
660:- (engelska regler)

Läs mer om Terraforming Mars på BoardGameGeek!

Terraforming Mars: Ares Expedition

       

Terraforming Mars - Hellas & Elysium

Terraforming Mars - Hellas & Elysium
(kartexpansion)

Första expansionen till Terraforming Mars består av ett dubbelsidigt bräde med två nya Mars-områden, Elysium och Hellas.
Elysium ligger nära Mars ekvator och har vidsträckta slätter för oceaner i norr och ett torrt mineralrikt område i söder. Om du lägger en bricka på Olympus Mons, det högsta berget i solsystemet, får du tre kort gratis!
Hellas i söder omfattar Mars sydpol och en enorm sjurutors krater som bara ber om att få bli förvandlad till en enorm sjö. Bygger du runt sydpolen får du nya bonusar i form av värme och kanske vatten.
Expansionen innehåller även nya milstolpar och priser, som Polar Explorer (tre brickor kring sydpolen).
Du behöver grundspelet för att använda expansionen.
För 1-5 spelare, från 12 år.

190:- (svenska eller engelska regler)

 
       

Terraforming Mars - Venus Next

Terraforming Mars - Venus Next
(expansion)

Den andra expansionen till Terraforming Mars fokuserar på en helt annan planet: Venus. Bygg flygande städer och gör Venus atmosfär mer gästvänlig, nu när världsregeringen har valt att finansiera omvandligen av en ny planet.
Venus Next innehåller ett 50-tal nya projektkort och 5 nya företag som alla är inriktade på Venus och hur den planeten ska bli beboelig. Ny resurs, ny milstolpe, nytt pris och ny parameter gör att vägarna till vinst blir fler och ingen spelomgång blir den andra lik.
Du behöver grundspelet för att använda expansionen.
För 1-5 spelare, från 12 år.

300:- (engelska regler)
270:- (svenska regler)

 
       

Terraforming Mars - Prelude

Terraforming Mars - Prelude
(expansion)

Tärningen är kastad! Gigantiska företag ligger i startgroparna för att påbörja omvandlingen av Mars. Du har nu möjlighet att påverka ditt företags utveckling, göra de första avgörande valen och påverka Mars framtid med dina beslut.
Välj mellan prelude-kort som kickstartar utvecklingen på Mars eller boostar ditt företags motor. Innehåller även fem nya företag och sju projektkort vars tema passar de tidiga stadierna i Mars omvandling till beboelig planet.
Du behöver grundspelet för att använda expansionen. Prelude kan användas med alla andra expansioner.
För 1-5 spelare, från 12 år.

200:- (engelska regler)
210:- (svenska regler)

 
       

Terraforming Mars - Colonies

Terraforming Mars - Colonies
(expansion)

Gigantiska företag sprider sin verksamhet till alla hörn av solsystemet i jakt på mineraler och andra resurser. Besök avlägsna månar och kolonisera Jupiters molntäckta atmosfär! Skicka din handelsflotta till yttersta delen av solsystemet! Många platser duger inte till annat än kolonier, men de kan öka dina inkomster kraftigt och ge dig nya möjligheter att nå det övergripande målet: att göra Mars beboeligt.
Innehåller nya kort och företag, samt kolonibrickor dit du kan skicka din handelsflotta och etablera kolonier.
Du behöver grundspelet för att använda expansionen. Colonies kan användas med alla andra expansioner.
För 1-5 spelare, från 12 år.

300:- (engelska regler) / slut
270:- (svenska regler)

 
       

Terraforming Mars - Turmoil

Terraforming Mars - Turmoil
(expansion)

Den femte expansionen till Terraforming Mars tar dig tillbaka till Mars och det maktspel och den samhällsutveckling som sker på denna stora, utmanande och farliga planet.
Innehåller nya företag, nya projektkort och en ny korttyp, Global Events. Dessa planetomfattande händelser påverkar hur spelet utveckas och kan utgöras av sandstormar, uppror eller ökad efterfrågan på legeringar. Att planera för oväntade händelser ger en extra dimension (och extra variation) till spelet.
Du behöver grundspelet för att använda expansionen.
För 1-5 spelare, från 12 år.

310:- (engelska regler)
260:- (svenska regler)

 
       

Terraforming Mars - Dual Layer Player Board

Terraforming Mars - Dual Layer Player Boards
(tillbehör)

Det perfekta tillbehöret för alla som irriterar sig på att minsta stöt mot spelbordet får kuber att flytta sig. Dessa spelarbrickor är gjorda av två lager kartong, totalt 3 mm tjocka, med utfrästa hål för alla produktions- och resurskuber. Tydligare design och plats för att markera 10 och 20 produktion är en bonus.
Innehåller brickor till fem spelare.

190:-

 
     

Terraforming Mars - Big Box

Terraforming Mars - Big Box
(tillbehör)

Lösningen på alla förvaringsproblem heter Big Box! Lådan rymmer grundspelet och alla fem expansionerna, med eller utan plastfickor. Dessutom får du över åttio tredimensionella brickor som tar spelkvällen till en helt ny nivå. Tre av dessa är nya och kommer med tillhörande kort. Specialmarkörer, kortavdelare, kubhållare och resursbrickor ingår också.

1100:-

 
     

Terraforming Mars: Ares Expedition

Terraforming Mars: Ares Expedition
(fristående kortspelsvariant)

Fristående kortspel baserat på brädspelet Terraforming Mars. Liksom i brädspelet styr du ett interplanetärt företag som ska förvandla Mars till en planet människor kan bo på, och till en planet som kan generera vinst för ditt företag. Så använd resurserna klokt, skapa en motor som bygger vidare på framgångarna och vinsten är din!
Den här utgåvan kallas Collector's Edition och innehåller tvålagers spelarbrickor och specialutformad kortförvaring.
För 1-4 spelare, från 12 år.

490:- (engelsk version)
480:- (svensk version)

 
         

    

Svenskt Manga USA-album USA-serier Begagnade album Samling styckas Serier på andra språk Nyinkommet Magic: the Gathering Kortspel Miniatyrspel Brädspel Förvaring Speltillbehör Prylar DVD & video Böcker Andra tidskrifter Köpes Lagerrensning