Prenumerera på USA-serier! Picasso Triggerfish  
Butiken | Beställningsvillkor | Månadens tips | USA-prenumerationer | Förvaring | Ordlista | Länkar | Sök
   

meny

 

E-post

ZOMBICIDE – grundspel & expansioner

« Tillbaka till sällskapsspelen

           
 
Zombicide second edition

Zombicide
(grundspel - second edition)

Zombicide är tillbaka med fler överlevare, zombies, uppdaterade regler och möjlighet att spela hela kampanjer!
Du och dina polare är överlevare i en zombie-infekterad stad. Ni hittar vapen och börjar snabbt slakta zombies. Men vad nu? Ju skickligare ni blir, desto fler zombies dyker upp! Ni hittar fler och bättre vapen, men återigen ökar antalet zombies, och de blir svårare att ha ihjäl. För att klara av ert uppdrag och besegra zombiesvärmarna måste ni samarbeta fullt ut! Minsta misstag och ingen överlever.
Läs mer på boardgamegeek.com!
Kompatibelt med first edition.
För 1–6 spelare.

1234:- / slut

Gå till Zombicide Black Plague

Gå till Zombicide Green Horde

Gå till Zombicide: Invader

Gå till Zombicide: Dark Side
 

Zombicide-tillbehör (first edition)

 

Zombicide Gear Up (fristående flip-and-write-spel)

         
 
Zombicide 2nd edition Fort Hendrix campaign


Zombicide: Fort Hendrix
(campaign expansion - second edition)

När zombiesarna började dyka upp hade somliga ett bättre utgångsläge än andra. Militärer, till exempel. Tur och viljestyrka hjälpte också. Nu är målet Fort Hendrix, där ryktet påstår att hemliga experiment utfördes på zombies redan innan zombie-invasionen började. Kan ni kanske hitta zombiesarnas ursprung under denna kampanj, där tio uppdrag bildar en övergripande berättelse. Kan ni överleva ända till slutet?
Förutom nya överlevare och soldat-zombies (med laddade vapen) innehåller expansionen avancerade regler, en särskild kortlek för militär utrustning, ny standardutrustning och pimpweapons samt veteran-överlevare.
För 1–6 spelare.
Du behöver grundboxen för att använda expansionen.

610:-

 

         
 
Zombicide 2nd edition Washington Z.C. campaign


Zombicide: Washington Z.C.
(campaign expansion - second edition)

Washington, Zombie City. Vita huset har blivit en tillflykt för vanliga människor som tvingats ta till vapen för att överleva. Det här är deras berättelse, i form av en kampanj som utspelar sig under flera uppdrag. Får ni hjälp av Secret Service-folk? Kan ni hålla presidenten vid liv? Förbered er på överraskningar och valmöjligheter!
Förutom nya överlevare och zombies innehåller expansionen avancerade regler, bland annat för nattstrider och för att pressa vapnen till det yttersta - men se upp, för de kanske går sönder!
För 1–6 spelare.

560:-

 

         
 
Zombicide 2nd edition Washington Z.C. campaign


Zombicide: Extra Players
(upgrade set - second edition)

Innehåller dash boards i plast, startutrustningskort, färgade markörer och färgade miniatyrbaser för ytterligare sex Zombicide-spelare, plus regler för att lägga till spelare nummer 7-12.

300:-

 

      upp
 
Zombicide Black Plague

Zombicide: Black Plague
(fristående fantasy-variant)

Zombie-infektionen har nått en fantasyaktig medeltid. Necromancers har släppt loss en fruktansvärd pest i en tid då bara svärd och trollformler finns tillgängligt att försvara sig med. Du och ditt lilla gäng överlevare ska nu slå tillbaka de odöda horderna och straffa de ansvariga för pesten! De klassiska Zombicidereglerna har modifierats för att passa denna fantasy-variant, men paniken, spänningen och de enkla reglerna är desamma. Så utrusta er med ringbrynjor och sköldar, leta upp böcker med trollformler eller sätt eld på draksaliv för att skapa ett eldinferno!
Innehåller regelbok, 71 miniatyrer, 6 olikfärgade miniatyrbaser, 6 dashboards, 6 tärningar, 6 överlevarkort, 125 småkort, 9 dubbelsidiga spelbrädesbitar och 48 markörer.
För 1–6 spelare.

1111:- / slut

 
         
 
Zombicide: Black Plague - Wulfsburg

Zombicide: Wulfsburg
(expansion till Black Plague)

Zombie-infektionen sprider sig ytterligare och når en vargflock med oanade och katastrofala konsekvenser. Något som du inte vill stöta på en mörk natt: en Wolfbomination! Och dess kompisar, Wolfz. Ta fram facklan och yxan för det här blir en lång natt!
Innehåller regelbok, 27 miniatyrer, 4 olikfärgade miniatyrbaser, 4 dashboards, 6 tärningar, 4 överlevarkort, 30 småkort, 2 dubbelsidiga spelbrädesbitar och 32 markörer.
Du behöver grundspelet (Black Plague) för att kunna spela expansionen.
För 1–10 spelare.

720:- / slut

 
        upp
 
 
Zombicide: Black Plague - Hero Box 1
 

Zombicide: Black Plague
Hero Box 1
(tillbehör)

Överlevarna får förstärkning! Hjältar kommer i alla möjliga storlekar och smaker, och alla skillnader gör det möjligt för en samling omaka typer att överleva i en zombiemättad värld. Och vinna spelomgången!
Innehåller fem nya överlevare (miniatyrer och ID-kort) och två dashboards med färgade markörer och figurbaser till två nya spelare.
Du behöver grundspelet (Black Plague) för att använda Hero Box 1.

300:- / slut

   
         
 
 
Zombicide: Black Plague - Zombie Bosses abomination pack
 

Zombicide: Black Plague
Zombie Bosses: Abomination Pack
(tillbehör)

Zombie-förstärkningar av den läskigaste sorten! Tre enorma zombiesar som i kraft av sin storlek och styrka utgör en fantastisk utmaning för vilket gäng överlevare som helst. De kan till och med slå sig genom väggar för att komma åt dig!
Innehåller 1 Abominotaur, 1 Ablobination och 1 Abominatroll. Plus markörer för trasiga väggar, 12 spawn-kort och regler.
Du behöver grundspelet (Black Plague) för att använda Zombie Bosses: Abomination Pack.

300:- / slut

   
      upp
 
 
Zombicide: Bruce
 

Zombicide Black Plague: Bruce
(tillbehör)

Svärdsvingaren Bruce kommer från Game Night Kit #1 och har en del användbara förmågor - klicka på bilden till vänster för att se ID-kortet och figuren i förstoring.
I priset ingår 1 figur och ID-kort (dashboard).
Du behöver ett Black Plague-grundspel för att använda Bruce.

80:-

   
         
 
 
Zombicide: Black Plague - Dice Tower
 

Zombicide: Black Plague
Dice Tower
(tillbehör)

Ett tärningstorn i svart plast som enkelt går att vika ihop och ta med till nya zombiesessioner med kompisarna. Dekorera det med en av de två medföljande klisterlapparna (framsidesbilderna från Black Plague-grundboxen och Wulfsburg) eller låt det vara svart som den zombiefyllda natten omkring dig.

160:-

   
      upp
 
Zombicide Green Horde

Zombicide: Green Horde
(fristående fantasy-variant; kan kombineras med Black Plague)

Miljön är fortfarande fantasyaktig medeltid. Men nu har zombie-infektionen nått orcherna och de är mycket tuffare än andra zombie-sorter. Och de håller gärna ihop i gäng. Stora gäng. Man skulle kunna kalla dem horder. Paniken, spänningen och de enkla reglerna är desamma. Vapnen är inte desamma. Ladda katapulten och sikta noga, för det kan vara det sista du gör!
Innehåller regelbok, 71 miniatyrer, 6 olikfärgade miniatyrbaser, 6 dashboards, 6 tärningar, 6 överlevarkort, 133 småkort, 9 dubbelsidiga spelbrädesbitar och 48 markörer.
Fristående men kan kombineras med Black Plague.
För 1–6 spelare.

1090:- / slut

 
      upp
 
Zombicide Friends & Foes

Zombicide: Friends and Foes
(fantasy-expansion till Black Plague/Green Horde)

Vänner är bra att ha när du kämpar mot zombies i en fantasyaktig medeltid. Särskilt muterade zombies. Riktigt otäcka, muterade zombies med taggiga utväxter och syrahaltigt blod och dödsryckningar som inte är att leka med. Vassar taggar och syrablod sprätter överallt. Livsfarligt om du står för nära. Så med alla muterade zombies i närheten är det tur att du kan få hjälp av vänner du träffar på vägen. Vänner med klor och huggtänder...
Innehåller regelbok, 31 miniatyrer, 4 överlevarkort och dashboards, 33 småkort, 5 dubbelsidiga spelbrädesbitar och 10 nya uppdrag.
För att använda expansionen måste du ha Black Plague eller Green Horde.
För 1–6 spelare.

600:- / slut

 
      upp
 
Zombicide Invader

Zombicide: Invader
(fristående SF-variant)

Mänskligheten utforskar fjärran stjärnor i sin jakt på bränsle och hittar det på planeten PK-L7. De etablerar en bas och börjar utvinna bränslet. Men de främmande livsformer som iakttagit dem på håll blir plötsligt aggressiva och blodtörstiga. Svärmar av dem anfaller utan avbrott, mestadels förutsägbart, alltid i större och större kluster. Ju fler Xenos du och teamet dödar, desto fler dyker upp, attraherade av kaoset. Ni kanske ska ge er ut på planetens yta? Men vanliga vapen som fungerar fint innanför basens väggar är värdelösa i planetens tunna atmosfär! Hur ska ni klara det här?
I Zombicide: Invader får du och ditt team i flera ihoplänkade scenarion kämpa er genom basens vindlande korridorer, hitta utrustning och resurser och bli allt skickligare för att klara av ert uppdrag, döda så många Xenos ni kan och kanske överleva.
Innehåller regelbok, 72 miniatyrer, 6 olikfärgade miniatyrbaser, 6 dashboards och ID-kort, 6 tärningar, 125 småkort, 9 dubbelsidiga spelbrädesbitar och 100+ markörer.
För 1–6 spelare.

1320:-

 
       
 
Zombicide Dark Side

Zombicide: Dark Side
(fristående SF-variant + expansion)

Sedan mänsklighetens gruvdrift på planeten PK-L7 avbröts av blodtörstiga, zombieliknande livsformer har soldater kallats in. Ert uppdrag är att kartlägga livet under jorden. Men se upp för nya typer av xenos som är hemskare än något ni stött på tidigare! Samtidigt gör tunnlarna det svårare att slåss effektivt och närstrid kan vara enda sättet att komma vidare.
Dark Side är ett fristående grundspel som även kan kombineras med Zombicide Invader-lådan.
Innehåller regelbok, 72 miniatyrer, 6 olikfärgade miniatyrbaser, 6 dashboards och ID-kort, 6 tärningar, 125 småkort, 9 dubbelsidiga spelbrädesbitar och 100+ markörer.
För 1–6 spelare.

1180:- / slut

 
         
 
 
Zombicide: Invader Tile Set - 12 game tiles
 

Zombicide: Invader Tile Set
12 Zombicide: Invader Game Tiles
(tillbehör)

Planeten PK-L7 är stor och har lockat många gruvbolag till ytan. Vissa gruvkomplex är så stora att de täcker tusentals kvadratmeter. De här spelbrädesbitarna ger dig allt du behöver för att skapa egna scenarion. Förutom de nio bitarna från grundboxen Invader får du tre bitar från Black Ops-expansionen. Skapa episka scenarion eller använd båda sidor av en specifik platta.
Du behöver ett grundspel (Invader) för att använda tillbehöret.
För 1–6 spelare.

180:- (tidigare 290:-)

   
         
Tillbehör (first edition)       upp
 
 
Zombicide: Team Building Deck
 

Zombicide: Team Building Deck
(tillbehör - first edition)

Vill du låta slumpen avgöra vilka överlevare som ska drabbas av ditt senaste scenario? Vill du kanske slumpa fram en okänd överlevare som är omringad av zombies och måste räddas? Eller vill du låta medspelarna välja på måfå vilka överlevare de ska försöka hantera zombiehorderna med denna gång? Då är det här kortleken för dig! Den innehåller 114 småkort med alla överlevare som ingår i grundboxarna (season 1 + 2 + 3), plus alla överlevare från Gaming Night Kits och Special Guest-lådor och exklusiva överlevare! Blanda och ge!
Du behöver ett grundspel för att använda de här korten.
För 1–6 spelare.

170:-

   
         
 
 
Zombicide: Set 2 - Toxic Crowd
 

Zombicide: Box of Zombies - Set 2 Toxic Crowd
(tillbehör - first edition)

En giftig smitta sprider sig i staden! Hotet ökar för de överlevande, särskilt om ni spelar med Toxic City Mall-expansionen och Toxic Abomination dyker upp. Då blir vanliga zombies smittade och muterar till toxic zombies!
Innehåller 12 toxic walkers, 6 toxic runners, 3 toxic fatties, 2 exklusiva toxic walkers, 1 exklusiv toxic fattie och 6 zombiekort.
Du behöver ett grundspel för att använda Toxic Crowd.
För 1–6 spelare.

290:-

   
         
 
 
Zombicide: Set 3 - Angry Zombies
 

Zombicide: Box of Zombies - Set 3 Angry Zombies
(tillbehör - first edition)

Vredgade zombies går bärsärkagång och är nästan omöjliga att stoppa. Med en kula? För simpelt. Du måste krossa deras huvuden. Helst med något tungt.
Reglerna för berserker zombies hittar du i reglerna till Zombicide: Season 2 - Prison Outbreak (finns som nedladdningsbar pdf-fil på Guillotine Games sajt).
Innehåller 12 berserker walkers, 6 berserker runners, 3 berserker fatties, 2 exklusiva berserker walkers, 1 exklusiv berserker fattie och 6 zombiekort.
Du behöver ett grundspel för att använda Angry Zombies.
För 1–6 spelare.

290:-

   
        upp
 
 
Zombicide: Tile Pack - 9 Game Tiles
 

Zombicide: Tile Pack
9 Zombicide Season 1 Game Tiles
(tillbehör - first edition)

Behöver du dubbelt så stor yta för alla zombies, överlevare och bilar? Fler gator att köra nerför medan du tömmer magasinet i dit automatvapen mot horderna av hjärndöda typer? Då behöver du inte leta längre! Det här paketet innehåller nio dubbelsidiga spelbrädesbitar och ett gäng tokens. Är dina vänner galna nog att slåss mot zombies på den här nivån? Det finns bara ett sätt att ta reda på det!
Du behöver ett grundspel (season 1 eller season 2) för att använda Zombicide Season 1 Game Tiles.
För 1–6 spelare.

200:-

   
         
 
 
Zombicide: Tile Pack - 3 Angry Neighbors Game Tiles
 

Zombicide: Tile Pack
3 Angry Neighbors Game Tiles
(tillbehör - first edition)

Innehåller tokens och fyra dubbelsidiga spelbrädesbitar. Bygg stans största köpcenter! Din shoppa-loss-hunger kommer strax att bytas mot en överlevarinstinkt som färgar marmorgolven röda och dränker bakgrundsmusiken i ljuden från motorsågar och automatvapen.
Du behöver ett grundspel (season 1 eller season 2) för att använda TCM Game Tiles.
För 1–6 spelare.

sänkt pris 100:- (tidigare 170:-)

   
         
 
 
Zombicide: Compendium #2
 

Zombicide: Compendium #2
(tillbehör - first edition)

En 112-sidig bok med 64 nya scenarion, inklusive 5 kampanjer, till Zombicide Season 1, 2 och 3. Naturligtvis är du fri att ändra alla scenarion efter eget huvud och skapa nya!
Boken innehåller även de samlade reglerna till sex expansioner (Dog Companions, Lost Zombivors, Murder Of Crowz, Ultimate Survivors #1, V.I.P. Zombies och Zombie Dogz).
Du behöver ett grundspel för att använda den här boken, plus olika expansioner beroende på scenario.
För 1–6 spelare.

200:-

   
        upp
 
 
Zombicide: Gaming Night Kit #3
 

Zombicide: Gaming Night Kit #3 - Zombie Trap
(tillbehör - first edition)

Den här lådan innehåller allt du och kompisarna behöver för att arrangera en kväll med zombie-jakt. Zombie Trap handlar om det spelet heter: Zombicide. Ni kommer att möta horder av zombies som snabbt ger er massvis av erfarenhet, vilket innebär att ni behöver de värsta vapnen illa kvickt. Antagligen kommer en eller flera överlevare att bli zombivors. Det låter som en rejäl utmaning, men du gillar utmaningar, eller hur?
Innehåller en kampanj (tre uppdrag), 12 figurer (6 vanliga Bill + 6 zombivor-Bill), ID-kort, markörer och 6 tärningar.
Du behöver grundspelet Zombicide: Season 2 Prison Outbreak för att använda Gaming Night-lådan.
För 1–6 spelare.

325:-

   
         
 
 
Zombicide: Bill
 

Zombicide: Bill
(tillbehör - first edition)

Överlevaren Bill kommer från Gaming Night Kit #3 och har några riktigt trevliga förmågor - klicka på bilden till vänster för att se miniatyrerna och ID-kortets fram- och baksida.
I priset ingår 2 figurer (vanlig Bill + zombivor-Bill), ID-kort och markör.
Du behöver ett grundspel för att använda Bill.
För 1–6 spelare.

80:-

   
         
 
 
Zombicide 1 Organizer - The Broken Token
 

Zombicide 1 Organizer - The Broken Token
(tillbehör - first edition)

Håll ordning och reda på Zombicide season 1 med denna träinredning (laserskuren björk) som passar perfekt i originallådan. Nio löstagbara tråg håller reda på figurer, tokens, kort, tärningar och spelbrädesbitar.
Det går snabbt att börja spela när allt har sin givna plats i lådan, och det blir enkelt att sortera upp allt när spelet är över. Behöver du ta med lådan någonstans ligger allt på sin plats när du lyfter på locket, i stället för att ligga i en enda röra.
Levereras som ett platt paket. Lättförståeliga instruktioner för monteringen finns som pdf-fil (öppnas i nytt fönster/ny flik).
Läs mer om produkten på The Broken Tokens webbplats.

400:-

   
         
 
 
Zombicide: Storage Box
 

Zombicide: Storage Box
(tillbehör - first edition)

Håll ordning och reda på dina överlevare så att du alltid är redo för en omgång Zombicide!
En förvaringslåda rymmer upp till 50 id-kort, två lekar (equipment och zombies), tärningar och erfarenhetsmarkörer. Endast blått i lager.

160:-

   
       
 
 
Zombicide: Gear Up
 

Zombicide: Gear Up
(fristående spel)

Flip-and-write-varant i Zombicide-världen där det gäller att överleva en zombieapokalyps. Ni ser ett gäng zombies tre gator bort och höjer era vapen. Ett kort avgör vilket av de fyra vapen varje spelare bär på som får användas. Träffa en zombie för att skada eller döda den. Dör den får du uppgradera ett vapen, men efter tredje ronden börjar fler zombies dyka upp och till sist dyker zombiebossen upp. Vinn genom att ta kål på zombiebossen utan att någon spelare går åt!
Sex whiteboardpennor medföljer.
För 1-6 spelare från 14 år.

260:-

   
        upp

 


    

Svenskt Manga USA-album USA-serier Begagnade album Samling styckas Serier på andra språk Nyinkommet Magic: the Gathering Kortspel Miniatyrspel Brädspel Förvaring Speltillbehör Prylar DVD & video Böcker Andra tidskrifter Köpes Lagerrensning