Prenumerera på USA-serier! Picasso Triggerfish  
Butiken | Beställningsvillkor | Månadens tips | USA-prenumerationer | Förvaring | Ordlista | Länkar | Sök
   Welcome to Seriebörsen! Bienvenu(e) à Seriebörsen!   

 

E-post


Viktig information med anledning av covid-19

Virusspridningen påverkar oss alla och Seriebörsen är inget undantag. En butik är en naturlig samlingsplats för människor med gemensamma intressen, men för att hindra smittspridningen måste vi alla ta vårt ansvar och undvika att samlas i större skaror. Smittläget verkar för tillfället vara hyfsat stabilt och vi tillåter därför spel i butiken, men med begränsat antal platser (se nedan). Observera att läget kan ändras med kort varsel, så titta in här med jämna mellanrum, eller följ Seriebörsen på Facebook.
Sidan uppdaterad 2021-09-14.

 • Butiken är öppen som vanligt. Inget tak för antal kunder i butiken samtidigt, men tänk på att Seriebörsens butik är väldigt liten och att alla besökare ska kunna hålla avstånd för att förhindra att smitta sprids. Sällskap är välkomna men tänk på att hålla ihop och inte gå nära andra kunder. Läs mer hos Folkhälsomyndigheten.
   
 • På grund av de skärpta nationella råd som gäller om allas ansvar att förhindra smitta (som har förlängts till och med den 30 september) råder vi alla besökare att undvika nära kontakt med andra kunder (och oss som jobbar där), hålla avstånd och inte stanna längre än nödvändigt. Stanna hemma om du har snuva, hosta eller andra symptom som kan vara covid-19.
  Alternativa shoppingsätt: på andra tider än butikens öppettider (ring eller mejla först) eller curb sale - mejla din beställning, avvakta bekräftelse, parkera utanför butiken och ring så kommer vi ut med varorna och tar betalt (kort/blipp).
   
 • Att tänka på om du kommer till butiken för att spela Yu-Gi-Oh! eller Magic: the Gathering:
  - Butiken är liten, trång och dåligt ventilerad = smittrisken är högre än i en stor, luftig och välventilerad lokal.
  - Vi skulle uppskatta om alla som kommer och spelar är vaccinerade. Det är inget tvång, men minskar smittrisken.
  - Vill du bära andningsskydd/munskydd går det bra. Handsprit finns i butiken, liksom möjlighet att tvätta händerna.
  - Tänk på att hålla avstånd till butikskunder så gott det går.
  - Stanna hemma om du har snuva, hosta eller andra symptom som kan vara covid-19.
  - Läget kan förändras snabbt, så håll koll på den här sidan.
   
 • Yu-Gi-Oh!: fritt spel i butiken på onsdagar kl. 15.30-17.30. OBS! Begränsat antal platser (max åtta spelare) till och med den 22 september. Från och med onsdag 29 september har vi 12 sittplatser som vanligt och ståplats för alla andra :)
   
 • Magic: fritt spel i butiken på torsdagar kl. 14-18. OBS! Begränsat antal platser (max åtta spelare) till och med den 23 september. Från och med torsdag 30 september har vi 12 sittplatser som vanligt och ståplats för alla andra :)
   
 • Friday Night Magic spelas regelbundet med start kl. 17. Läs mer »
   

Vi uppdaterar informationen löpande, så håll gärna koll på den här sidan för att få veta eventuella förändringar.


    

Svenskt Manga USA-album USA-serier Begagnade album Samling styckas Serier på andra språk Nyinkommet Magic: the Gathering Kortspel Miniatyrspel Brädspel Förvaring Speltillbehör Prylar DVD & video Böcker Andra tidskrifter Köpes Lagerrensning